Rólunk

Bibliaismereti tábor

Helyszín: Eleki Életmódközpont, Elek, Kossuth utca 54. 5742

Időpont: 2019. Július 15-21.

Táborvezetők: Somogyi Lehel

Információ és jelentkezés: Eleki Életmódközpont, Tel.: 20/400 86 46, 66/240 610, elekivendeghaz@gmail.com

A táborról:

A Biblia gondolatvilágának, belső összefüggéseinek mélyebb megismerése. Ezen a táboron is igyekszünk az életmód-változtatást elősegíteni - így lesznek egészséges, növényi alapú ételek, mozgásprogramok, kirándulások -, de naponta több előadást illetve beszélgetést szeretnénk tartani bibliai témákról.

A gyermekek számára külön foglalkozásokat tartunk.

Díjszabás:

Felnőtt: 6000 Ft/fő/éj

4-18 év között: 5000 Ft/fő/éj

4 év alatt: 2500 Ft/fő/éj

SZÉP Kártyát elfogadunk.

Jelentkezési határidő: 2019. június 30.

A jelentkezőktől 10.000 Ft foglaló befizetését kérjük a Vajdaságért Alapítvány számlájára „Bibliaismereti tábor” megjelöléssel (K&H Bank 10402623-50526554-86651004) a jelentkezést követően 14 napon belül.

A jelentkezést csak akkor tekintjük véglegesnek, ha az előleg befizetése megtörtént. A jelentkezés lemondása esetén a foglalót nem tudjuk visszatéríteni.

Megközelítés

Elek Budapesttől 240 km-re, Gyulától 11 km-re lévő, tiszta, rendezett, csendes, jó levegőjű kisváros.

Autóval az útvonal letölthető a Google Map-ről (https://maps.google.hu/maps?hl=en&tab=ll)

Tömegközlekedéssel az életmódközpont megközelíthető vonattal Budapest Keleti Pályaudvarról. Kétegyháza felé (Lökösházi vonal) aztán Kétegyházán az Eleki buszra kell átszállni. Békéscsabáról, Gyuláról is érkeznek rendszeres autóbuszjáratok Elekre. Elek központjától az Életmódközpont 10 percnyi sétára van.

 

 

TÁMOGASSA ÖN IS ELEKI ÉLETMÓDKÖZPONTUNKAT adója 1%-val!

Minden 1 százalék számít, az Öné is! Adószámunk: 18368857-1-04

Ha Önszemélyi jövedelemadót fizet, kérjük, ajánlja fel szja 1 százalékát Vajdaságért Alapítványnak. Alapítványunk alattműködik Életmódközpontunk. Az szja 1 százalék felhasználása igen fontos forrásunk, amely sok segítséget nyújt a működéshez, eredmények eléréséhez. Kérjük, Ön is rendelkezzen adója 1 százalékáról!

 

______________________________________________________________________________________________

Előadásaink és főzőköreink a videógalériában és ezen kívül a következő linken találhatóaka:

Főzőkörök

Előadások

Az Eleki Életmódközpont 2010 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Tevékenységét hazai és külföldi orvosok közreműködésével kezdte.

Intézményünkben a testi és leki egészség egységét hatékony terápiákkal, kezelésekkel végezzük el. Célunk az egészséges életmód alapelveinek tanítása és begyakoroltatása 2015-től 10 napos programok formájában. A helytelen életmóddal összefüggő betegségek esetén törekszünk a betegségeket kiváltó ill. súlyosbító ok megszűntetésére, tanácsadással és egyszerű természetes terápáik alkalmazásával.

Emellett külön turnusokat tartunk olyanok számára, akik szeretnék megtanulni az intézményünkben használt terápiák szakszerű alkalmazását.

Turnusainkon és képzéseinken számtalan vendég, tanuló megfordult már, és indulásunk óta egyre inkább látjuk, hogy életmódjukkal befolyásolni tudják testük, lelkük és értelmük állapotát.

Eleki Életmódközpontunk Gyulától 11km-re lévő kis sváb településen helyezkedik el. A közeli Gyulán vendégeinknek lehetőség van a thermál fürdő szolgáltatásait is igénybe venni.

Céljaink:

1. Segíteni szeretnénk a kialakult betegség okának feltárásában. („A betegség soha nem jön ok nélkül. Az egészség törvényeinek megszegésével készítünk utat a betegségnek, és tárunk kaput előtte.”)

2. Az egészséges élet nyolc egyszerű alapelve szerint állítjuk össze a személyre szabott programot, amelynek elsajátításához segítséget nyújtunk. A program megvalósítása az ide érkező vendégek és az itt dolgozó orvosok, kezelők közös munkája, amit ki-ki otthonába visszatérve önállóan tud folytatni.

Módszerünk:

Nyogodt, csendes csodálatos környezetben tíz napos turnusok keretében életmódközpontunkban szakembereink segítségével gyógyulhat.

Amennyiben Ön központunk közelben él és szeretne otthonában aludni, akkor szintén részt vehet programunkon. A kezelések, előadások, beszélgetések, étkezések, főzőkörökre szívesen látjuk.

Nemzetközi kutatások bizonyították az egészség e nyolc alapelvére felépített program jótékony hatását. A hozzánk és a hasonló intézményekbe ellátogatók véleménye szerint ahhoz, hogy az itt alkalmazott program igazán hatékony legyen, nagyon fontos a lelkiismeretes hozzáállás és a felelősségtudat.

Amennyiben csak el kíván látogatni hozzánk, hogy betérjen, szétnézzen és érdeklődjön személyesen, akkor is szívesen látjuk Önt.


Hírlevél feliratkozás