Rólunk

Kedves Vendégeink!

2019-es év Programjainak időpontját programterv Menüpont alatt megtalálják.

 

TÁMOGASSA ÖN IS ELEKI ÉLETMÓDKÖZPONTUNKAT adója 1%-val!

Minden 1 százalék számít, az Öné is! Adószámunk: 18368857-1-04

Ha Önszemélyi jövedelemadót fizet, kérjük, ajánlja fel szja 1 százalékát Vajdaságért Alapítványnak. Alapítványunk alattműködik Életmódközpontunk. Az szja 1 százalék felhasználása igen fontos forrásunk, amely sok segítséget nyújt a működéshez, eredmények eléréséhez. Kérjük, Ön is rendelkezzen adója 1 százalékáról!

 

 

Új szolgáltatásokkal várjuk Eleki Életmódközpontunkban 2016-tól 10 napos turnusainkon kedves vendégeinket!


Paraffinos pakolás

Ízületi problémák, zúzódások, horzsolások,   teniszkönyök, köszvény, fájdalom, rándulások, ficamok esetében javasoljuk.

Orosz gőzfürdő

Immunrendszer erősítése, meghűlés, influenza esetén, nyaki vagy háti rándulás, reumás ízületi gyulladás illetve méregtelenítés esetén alkalmazzuk.

Nedves lepedő pakolás

Porckorongsérv miatti derékfájás kezelésére alkalmazzuk.

Denevér pad

Porckorong problémák esetén a gerinc nyújtására használjuk.

 

______________________________________________________________________________________________

Az Eleki Életmódközpont 2010 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Tevékenységét hazai és külföldi orvosok közreműködésével kezdte.

Intézményünkben a testi és leki egészség egységét hatékony terápiákkal, kezelésekkel végezzük el. Célunk az egészséges életmód alapelveinek tanítása és begyakoroltatása 2015-től 10 napos programok formájában. A helytelen életmóddal összefüggő betegségek esetén törekszünk a betegségeket kiváltó ill. súlyosbító ok megszűntetésére, tanácsadással és egyszerű természetes terápáik alkalmazásával.

Emellett külön turnusokat tartunk olyanok számára, akik szeretnék megtanulni az intézményünkben használt terápiák szakszerű alkalmazását.

Turnusainkon és képzéseinken számtalan vendég, tanuló megfordult már, és indulásunk óta egyre inkább látjuk, hogy életmódjukkal befolyásolni tudják testük, lelkük és értelmük állapotát.

Eleki Életmódközpontunk Gyulától 11km-re lévő kis sváb településen helyezkedik el. A közeli Gyulán vendégeinknek lehetőség van a thermál fürdő szolgáltatásait is igénybe venni.

Céljaink:

1. Segíteni szeretnénk a kialakult betegség okának feltárásában. („A betegség soha nem jön ok nélkül. Az egészség törvényeinek megszegésével készítünk utat a betegségnek, és tárunk kaput előtte.”)

2. Az egészséges élet nyolc egyszerű alapelve szerint állítjuk össze a személyre szabott programot, amelynek elsajátításához segítséget nyújtunk. A program megvalósítása az ide érkező vendégek és az itt dolgozó orvosok, kezelők közös munkája, amit ki-ki otthonába visszatérve önállóan tud folytatni.

Módszerünk:

Nyogodt, csendes csodálatos környezetben tíz napos turnusok keretében életmódközpontunkban szakembereink segítségével gyógyulhat.

Amennyiben Ön központunk közelben él és szeretne otthonában aludni, akkor szintén részt vehet programunkon. A kezelések, előadások, beszélgetések, étkezések, főzőkörökre szívesen látjuk.

Nemzetközi kutatások bizonyították az egészség e nyolc alapelvére felépített program jótékony hatását. A hozzánk és a hasonló intézményekbe ellátogatók véleménye szerint ahhoz, hogy az itt alkalmazott program igazán hatékony legyen, nagyon fontos a lelkiismeretes hozzáállás és a felelősségtudat.

Amennyiben csak el kíván látogatni hozzánk, hogy betérjen, szétnézzen és érdeklődjön személyesen, akkor is szívesen látjuk Önt.


Hírlevél feliratkozás